SUAŠ JE ZAKONfacebookSUAŠ JE ZAKONfacebook

SUAŠ Ljubljana

VPIS 2021/2022

VPIS

EKONOMSKI TEHNIK, 4 leta

ADMINISTRATOR, 3 leta

EKONOMSKI TEHNIK PTI, 2 leti

Potek vpisa in rokovnik

Omejitve vpisa

Pri nas omejitev ne pričakujemo!

Potek prijave

  1. Prijavite se z obrazcem Prijava za vpis v začetni letnik srednje šole, ki ga lahko natisnete na tej povezavi. Prijava mora biti potrjena z žigom osnovne ali srednje šole (če ste jo že obiskovali).
  2. Učenci osnovnih šol prijavnico načeloma oddate na svoji osnovni šoliostali kandidati, ki osnovne šole ne zaključujete v Sloveniji, pa prijavo pošljite neposredno na šolo (Zdravstvena pot 10, 1000 Ljubljana).
  3. Izpolnite lahko le eno prijavo za eno izbrano šolo.
  4. Prijavljeni kandidati boste dobili pisno vabilo izbrane šole z datumom in uro vpisa. Na šolo boste prišli osebno in v spremstvu staršev za dokazilo o izpolnjevanju vpisnih pogojev.

Prenos prijave

V primeru, da želite prijavo prenesti na drugo šolo, svojo prijavo dvignete na srednji šoli, na katero ste bili prijavljeni, in jo prenesete na drugo srednjo šolo oz. v drug program. 

Informativa in informativni dan

Spremljajte nas na Informativi in pridite na informativni dan!

Več informacij na:

vpis@suaslj.si ali

041 618 983.

Kako do nas

Nahajamo se v ljubljanski četrti Poljane, največji in prijetno pestri srednješolski četrti v državi, saj v neposredni bližini deluje šest srednjih šol, dva dijaška domova, ena osnovna in ena visoka šola.

Nad nami se dviguje Ljubljanski grad, od mestnega jedra stare Ljubljane pa smo oddaljeni 5 minut hoje. Tudi glavna železniška in avtobusna postaja sta blizu in dostopni peš.

Do šole dijaki prihajajo peš ali z avtobusi mestnega prometa št. 2, 5, 10, 11, 13, 20.

Malica, dijaški dom in varnost

Pomembna vrednota in skrb šole je, da imajo dijaki na voljo kvaliteten, zdrav in okusen topli obrok. Izbirajo lahko med mesnim in brezmesnim menijem, poleg tega lahko lahko naročijo tudi solatni krožnik, ki je sestavljen iz več vrst solat, sirom, kruhovimi krotoni in dodano tuno ali piščancem; tri različne toaste in sicer s puranjo šunko in sirom, tunin namaz in sir, ter sirovega; šest različnih vrst sendvičev, hot-dog, pizzo in burek.

Katerikoli izmed petih možnih obrokov je dijakom postrežen v prijetnem in prostornem Gleju.

Le nekaj korakov stran od šole se nahaja Dijaški dom Ivana Cankarja, kjer imajo možnost bivanja dijaki, ki prihajajo iz bolj oddaljenih krajev.

DIJAŠKI DOM IVANA CANKARJA LJUBLJANA

Poljanska cesta 26, 1000 Ljubljana

01 474 8600
01 432 0369

Več informacij na:

vpis@suaslj.si ali

041 618 983.

Dijaki lahko svojo lastnino varno shranijo v šolske omarice.

Na šoli imamo obhodnega varnostnika in dopoldanskega ter popoldanskega receptorja.

Strokovno osebje med dijaki vzpodbuja medsebojno spoštovanje in konstruktivno reševanje problemov. Iskanje skupnih rešitev, ki temeljijo na pogovoru krepimo tudi preko predmeta mediacija. Ne toleriramo nikakršnih oblik nasilja. Dijake ozaveščamo, da v primeru, da izvedo za nasilje, da so dolžni o tem obvestiti vodstvo šole, da bo lahko zaščitilo dijake in izvedlo ustrezne ukrepe.

“Vzdušje na šoli je sproščeno, ker so dijaki in profesorji v dobrih odnosih. Profesorji so razumljivi in prijazni in želijo pomagati, če česa ne razumeš. Z njimi se lahko brez zadržkov pogovoriš.”

Odpri v novem zavihku in natisni!