Opremljenost

Čeprav ima stavba, v kateri prebivamo, pestro zgodovino in je častitljive starosti pa jo vsako leto posodabljamo. Zadnja pridobitev je večnamenska dvorana Glej, v kateri deluje šolska knjižnica, v njej je tudi nova šolska menza  (kjer dijaki lahko dobijo topel obrok), računalniško opremljeno središče in tudi prireditvena dvorana.

Opremljenost, SUAŠ Ljubljana
Dvorana Glej s knjižnico

Imamo 5 računalniških učilnic z dostopom do interneta, kjer lahko vsak dijak dela za svojim računalnikom. Tudi učilnice so računalniško podprte (računalnik, projektor, projekcijsko platno, internet), kar omogoča sodoben in pester pouk.

Opremljenost, SUAŠ Ljubljana
Vhod v telovadnico

V neposredni bližini šole (na oddaljenosti 15 metrov) je sodobna športna dvorana, v kateri poteka pouk športne vzgoje. Imamo sodoben fitnes in posebno dvorano opremljeno za učenje plesa, za aerobiko ali sproščanje. 50 metrov od šole je tudi zunanji športni park z atletsko stezo in igriščem za igre z žogo.

Opremljenost, SUAŠ Ljubljana
Plesna dvorana v telovadnici

INTERNET

Opremljenost šole z informacijsko tehnologijo je dobra.

Opremljenost, SUAŠ Ljubljana
Dvorana Glej
Vsi računalniki na šoli (preko 130) imajo dostop do interneta preko hitre optične povezave.

Imamo računalniško središče s 25 računalniki povezanimi v internet, dvema velikima LCD zaslonoma in ozvočenjem. Vse to lahko dijaki uporabljajo v svojem prostem času.

Opremljenost, SUAŠ Ljubljana
Računalniško opremljena učilnica 45
Skip to content