Novice
Informativni dan 2022

Informativni dan 2022

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na informativnih dnevih, ki bosta v petek, 11. februarja 2022 ob 9., 11. in ob 15. uri ter v soboto, 12. februarja 2022 ob 9. uri.

Predstavili vam bomo pomembne informacije o naši šoli (izobraževalni programi, pomembni datumi pri vpisu, projekti, interesne dejavnosti, športni dnevi, izleti …), skupaj bomo odšli tudi na kratek sprehod po šoli, na katerem boste lahko začutili šolski utrip in naš način dela.

Spremljajte nas na Zoom povezavi. Lahko pa nas tudi pokličete na: 01 231 71 67 ali 041 618 983. Z vsemi vprašanji pa se lahko na nas obrnete tudi preko e-pošte: vpis@suaslj.si.

SPREMLJAJ NAS NA INSTAGRAMU IN FACEBOOKU

Zakaj SUAŠ?

  • Smo največja upravno administrativna šola v Sloveniji in edina tovrstna šola v Ljubljani. Nahajamo se v ljubljanski četrti Poljane, največji in prijetno pestri srednješolski četrti v državi, saj v neposredni bližini deluje šest srednjih šol, dva dijaška domova, ena osnovna in ena visoka šola. To daje vsem izjemne vzgojne in izobraževalne možnosti.

 Informativni dan 2022, SUAŠ Ljubljana   Informativni dan 2022, SUAŠ Ljubljana   Informativni dan 2022, SUAŠ Ljubljana

  • Naša šola ni dolgočasna, saj neprestano skrbimo, da ne bi bilo velike razlike med tem, kar delamo v šoli, in tem, kar v življenju kot naši diplomanti potrebujete. Ob Vašem prehodu iz osnovne v srednjo šole smo posebno pozorni na spodbujanje samospoštovanja in samozavesti. Naš cilj ni prisiliti dijake, da bi si množico bolj ali manj pomembnih informacij zapomnili. Predvsem želimo vzpodbujati različne potrebe za razvijanje nujnih življenjskih spretnosti:

Samozavest

Uspešnost

Ambicioznost

Športnost

  • Smo šola z največjim številom ur poslovne informatike in edini v Ljubljani s predmetom Upravno poslovanje ter izbirnim poslovnim in upravnim področjem v novem programu Ekonomski tehnik.

     

  • Spodbujamo mlade športnike in jim ob šolanju omogočamo uresničevanje njihovih športnih ambicij. S statusom športnika jim nudimo individualno vodenje in svetovanje pri izpolnjevanju šolskih obveznosti.

Informativni dan 2022, SUAŠ Ljubljana

  • Mlad, a visoko usposobljen kolektiv naše šole bo storil vse, da v največji možni meri razvijete svoje sposobnosti in dosežete želeno strokovno usposobljenost.

https://www.youtube.com/watch?v=Bsdg959jp9s

https://www.youtube.com/watch?v=PLZ0zXLAa6I

Galerija

Skip to content